Εισαγωγή

Η επιχείρηση Καρανάσιος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού από το 1973. Βασικός μας στόχος είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και η υποστήριξη των προϊόντων μετά την πώληση (after sales service).

Αντιπροσωπείες

Η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων σε κατασκευή δονητών ITALVIBRAS,  FINDEVA, TUXEL και εισάγει βιομηχανικούς δονητές για συστήματα δόνησης ευρείας γκάμας που λειτουργούν με ρεύμα ή αέρα , και καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση για παροχή δόνησης στις σύγχρονες βιομηχανικές εφαρμογές (σιλό, κόσκινα, σέσουλες, ιμάντες κινήσεως, δονητικές τράπεζες, προκατασκευές, κλπ).

Πελατολόγιο

Στο πελατολόγιο της επιχείρησης, συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων, εμφιάλωσης ποτών, αλευρόμυλοι, φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες τσιμεντοπροϊόντων, κατασκευές αλουμινίου, επεξεργασίας ανακυκλώσιμων υλικών, αδρανών υλικών, ελαιουργεία, λατομεία, χωματουργικές εργασίες, εκχιονιστικά κ.α.

Καταστήματα

Έδρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ  322, Τ.Κ. 546 28

ΤΗΛ. 2310 765 665   –  FAX 2310761497

EMAIL: info@karanasios.eu

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην κεντρική εμπορική οδό της πόλης,  αμέσως μετά την  γέφυρα Δενδροποτάμου, απέναντι από το σταθμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των ΚΤΕΛ και δίπλα στο νἐο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.


Πώς να έρθετε στο κατάστημα

Υποκατάστημα  Αθηνών

ΛΕΑΝΔΡΟΥ  29,   Τ.Κ. 104 43

ΤΗΛ. 210 5132607    –   FAX: 210 5142516

EMAIL: info@karanasios.eu

Πίσω από το Καπνεργοστάσιο, στην περιοχή Κολωνός.

Πώς να έρθετε στο κατάστημα